Kutyamentő Karácsony állatmenhely, kutyamenhely támogatása

Adományvonal Gyors és könnyed mód az állatmentés támogatásának

Az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is (Magyarországról hívható)! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldd a 99 -et.
telefonos támogatás - adományvonal
Egy hívás vagy egy üzenet 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! (T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el). Köszönjük!

Kutya és Cica mentés

Életmentő adószámAdóbevalláskor az adó 1% felajánlásával is segíthetsz

Az Orpheus Állatvédő Egyesület az adóbevalláskor felajánlható adó 1%-ot az állatok megmentésének finanszírozhatósága végett hálás köszönettel fogadja.
Adószámunk: 18464654-1-06 - az adó 1% felajánlás életmentő és óriási segítség. Az adóegyszázalék felajánlását a megmentett állatok nevében köszönjük szépen!

Együtt lehetünk még sikeresebbek!

PayPal-on is segíthetszKülföldön élő állatbarátok könnyed segítségnyújtásaAz állatmentő tevékenységeink során elért sikerek támogatóinkkal közösek!

Állatvédő - ÁllatmentőEgyütt többet tehetünk - segítséged sokat jelent

Orpheus Állatvédő Egyesület

Sajnos a felelőtlen állattartók sokkal több házi kedvencet (kutyát, cicát, egyéb állatot) szaporítanak, mint amennyi felelős gazdi van, így jelenleg nincs annyi gazdi jelölt, mint amennyi gazdira váró kis védenc van. Az állatmentő munkát ez a tény eléggé megnehezíti.

Annak a kóbor állatnak a legjobb, amelyik meg sem születik – így az Orpheus Állatvédő Egyesület nagy hangsúlyt fektet a bajba került állatok megmentése mellett az oktatásra, a szemléletformálásra, a megelőzésre is. Tovább...

Segítséged Fontos és Pótolhatatlan!
Támogatásod hálásan köszönjük!Segítsd az Állatmentést!

Egész évben állatokat mentünk. Évente ez 500-800 állat (kutya, macska, egyéb házi kisállat) megmentését jelenti, ennyi élőlény helyzetének jobbá alakításában veszünk részt. Utcára kidobott, balesetes, elhanyagolt tartású állatok helyzetén segítünk. Sajnos sokkal több az eset, mint amekkora a kapacitásunk...

Mivel támogathatod az állatmentést, az állatvédő egyesület fontos tevékenységeit?!

Az állatvédelmi központ örömmel fogad:
- jó kutyaházakat,
- itató-etető tálakat,
- pamut rongyot,
- kutya és macska eledeleket
(havi 1 tonna élelem fogy),
- még működő fűtőtesteket,
- tüzifát, fűtőanyagot, építőanyagot,
- egyéb hasznos dolgokat. Tovább...

A felajánlott adományok 100%-ban az állatvédelmi tevékenység sikeresebbé tételére kerülnek felhasználásra.